lördag 14 maj 2011

Imorgon är det dags igen...

Då var det dags för valpkurs i morgon igen. Denna vecka har vi fått till läxa att träna på att vi håller något smaskigt i handen och Niilo ska vänta på "varsågod" innan han får ta godbiten. Det har gått hur bra som helst och för att göra det ännu lite svårare har vi sagt "BRA!" innan vi har sagt varsågod och han sitter spänt och väntar på "varsågod" ändå. Han förstår skillnaden alltså. :)

Vi har tränat lite mer att gå med koppel också och det går jättebra. Han går och ser alldeles överlycklig ut bredvid oss och ger mycket kontakt med blicken. Han har så fint uttryck ser ut som han ler hela tiden nästan. Sedan nosas det hej vilt också såklart. :)

Nu sover han, det har varit en lång dag. Jag har städat och han har lekt mycket med barnen. Barnen är nu i Järbo och ska sova där, så vi har det lugnt och mysigt nu.

I kväll ska jag och Nicklas kika på lite eurovision här hemma. Undrar hur det går för barnens idol ikväll? De kan hela låten utantill nästan. Ni kan ju tänka er hur sött det är när en 3-åring sjunger den.

Trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar